ေရႊလုပ္သားဂ်ာနယ္မွတစ္ဆင့္ ျမန္မာႏိုင္ငံသားေတြ အားလံုးသိေစဖို႔ အႀကံျပဳ တင္ျပခ်င္ပါတယ္။
ျမန္မာႏိုင္ငံၿမိဳ႕ႀကီးအခ်ိဳ႕ႏွင့္ ျမ၀တီ၊ မဲေဆာက္၊ ေကာ့ေသာင္း၊ ရေနာင္း ဘန္ေကာက္၊ မဟာခ်ိဳင္ႏွင့္ ျမန္မာအမ်ားစုရွိသည့္ ေနရာမ်ားတြင္ ျမန္မာမ်ား စားသံုးေလ့ရွိၾကတဲ့ ဗူးသီးေၾကာ္၊ ပဲကပ္ေၾကာ္၊ ဘယာေၾကာ္၊ စမူဆာ ႏွင့္ အေၾကာ္မ်ိဳးစံုတို႔အား ေၾကာ္ရာတြင္ ေရသန္႔ဗူးပုလင္းခြံကို ပိုင္းျဖတ္ၿပီး အေၾကာ္ဆီဒယ္အိုးတြင္ ထည့္ေၾကာ္ ေလ့ရွိေၾကာင္း ေတြ႔ရွိရပါတယ္။
ဒီပလပ္စတစ္ပုလင္းအား ဆီပူထဲတြင္ ထည့္ေၾကာ္ရျခင္းမွာ အေၾကာ္မ်ား ၾကြရြမႈ တာရွည္ခံေစရန္
နဲ႔ၾကြၾကြရြရြျဖစ္ေနေစရန္ ေကာ္ရည္အျဖစ္ သံုးျခင္းျဖစ္ေၾကာင္း သိရပါတယ္။
နဲ႔ၾကြၾကြရြရြျဖစ္ေနေစရန္ ေကာ္ရည္အျဖစ္ သံုးျခင္းျဖစ္ေၾကာင္း သိရပါတယ္။
ပလပ္စတစ္ ေကာ္ရည္မ်ား အစာအိမ္တြင္းသို႔ ၀င္ေရာက္သြားသျဖင့္ စားသံုးသူမ်ား အတြက္ က်မၼာေရးမွာ အလြန္စိုးရိမ္ရပါတယ္။
ဒါေၾကာင့္အေၾကာ္ဆိုင္မ်ားသန္႔ရွင္ၿပီးက်မၼာေရးႏွင့္ညီညြတ္ေသာစားသံုးဆီမ်ားျဖင့္ ေၾကာ္/မေၾကာ္ကို ေသခ်ာ
ေစာင့္ၾကည့္ၿပီးမွ စားသံုးသင့္ေၾကာင္း က်မ လက္ေတြ႔ကို တင္ျပလိုက္ရပါတယ္ရွင့္။
ေဒၚ၀င္း
ေဒၚ၀င္း
Ref: Golden Workers



01:18
Unknown

Posted in:
0 comments:
Post a Comment